Menu

Laseracupunctuur

LaseracupunctuurAcupunctuur door middel van laserlicht is de meest innovatieve en pijnloze behandelmethode voor zowel kinderen als volwassenen.

Het principe is hetzelfde als bij acupunctuur met naaldjes;  met behulp van speciale tape wordt een laser lampje op een acupunctuurpunt gezet dat  correspondeert met een bepaald meridiaan punt en/of orgaan. Zo kunnen er meerdere punten tegelijk behandeld worden. De lichtbundel dringt zo’n 2 á 3 cm door in de huid en veroorzaakt een biochemisch proces in de cellen waardoor deze zich kunnen herstellen. Zodoende gebeurt hetzelfde als bij traditionele acupunctuur: blokkades in de energiebanen worden opgeheven waardoor klachten verdwijnen dan wel verminderen.

Laser acupunctuur is met name goed inzetbaar bij pijnklachten, stress en spanningsklachten, zoals slaapproblemen en vermoeidheid. Maar ook bij o.a. huidaandoeningen, wondgenezing / weefselherstel, botvliesontsteking, problemen met bloedcirculatie, hoofdpijn, migraine en schildklierproblematiek, is behandeling met laserlicht vaak succesvol.

De werking van laserlicht is wetenschappelijk bewezen en veilig. Met name voor kinderen én volwassenen die niet van naaldjes houden een ideale behandelingsmethode.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak